· 

Νέα Κοινωφελής - Στη φάση της διασταύρωσης οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

lawn cleaning
© photo license enimerosou.gr

Στη διασταύρωση των όσων έχουν δηλώσει οι 177.000 υποψήφιοι για τις 36.500 θέσεις στην Κοινωφελή Εργασία, βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία με άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, θα εξαρτηθεί το πότε θα ανακοινωθούν τα προσωρινά και στη συνέχεια, μετά την εξέταση των ενστάσεων, τα οριστικά αποτελέσματα.

 

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου και αμέσως μετά οι επιτυχόντες να τοποθετηθούν στις θέσεις τους.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Τα κριτήρια επιλογής

 

Οι άνεργοι, που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την απασχόληση μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Επιβλέποντες Φορείς του Παραρτήματος κατατάσσονται σε Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, με βάση τα ακόλουθα αντικειμενικά κριτήρια.

 

Υλοποιείται το έργο INECO Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας Αλβανίας

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γ. Βαβλιάρας στο στο 8th Regional Growth Conference

 

- χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελούμενου, με ανώτατο όριο τους εξήντα (60) μήνες, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών,

- χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/ης συζύγου των ανέργων της ανωτέρω κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους εξήντα μήνες (60)

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

- δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και

- ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση δράσεις «Προώθησης της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020: Νο 2/2015, 4/2015, 5/2015, 3/2016, 4/2016, 6/2016, 7/2016, 10/2016, 1/2017, 8/2017.

- αναπηρία ωφελουμένου σε ποσοστό 50% και άνω

- ετήσιο εισόδημα του φορολογικού έτους 2018, ατομικό ή οικογενειακό

ηλικία

- αριθμός ανηλίκων τέκνων

- γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ