· 

Απόφαση χρηματοδότησης των υλοτομικών εργασιών έτους 2020 στους παραδασόβιους οικισμούς

giorgos amanatidis

Η Απόφαση χρηματοδότησης των υλοτομικών εργασιών έτους 2020 στους παραδασόβιους οικισμούς υπογράφηκε, από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Με το από Δελτίο Τύπου ενημερώναμε ότι δρομολογήθηκαν οι αναγκαίες διαδικασίες για άμεση και επαρκή χρηματοδότηση των υλοτομικών εργασιών έτους 2020.

 

Με το από Δελτίο Τύπου με  τίτλο “Έγκαιρα και σε επαρκή ποσότητα τα ξύλα στους παραδασόβιους οικισμούς” ενημερώναμε τους ενδιαφερόμενους για την προώθηση όλων των διαδικασιών και την αναμενόμενη υπογραφή της Απόφασης έγκρισης της πίστωσης για έγκαιρη και συνολική κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.

 

Καφέ κάδοι γειτονιάς για ενεπόθεση βιοαποβλήτων

 

Νέα Κοινωφελής - Στη φάση της διασταύρωσης οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

 

Σε συνέχεια των ανωτέρω ο Υφυπουργός Οικονομικών υπέγραψε, στις 09 Ιουλίου την αύξηση των πιστώσεων κατά 600.000 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν άμεσα και με επάρκεια οι ανάγκες για ξύλευση των δασών στους παραδασόβιους οικισμούς.

 

Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση που έγινε στο Τσοτύλι για το θέμα αυτό, παρουσία πολλών κατοίκων, δεσμεύτηκα ότι το 2020 η υλοτόμηση θα γίνει στην ώρα της.

 

Μετά την παραπάνω Απόφαση μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες υλοτόμησης ακόμη και από τον Ιούλιο, με ευνοϊκές συνθήκες, ασφάλεια και με τη ζητούμενη ποιότητα ξυλείας.

 

Η συνέπεια λόγων και πράξεων, προς όφελος των πολιτών του Ν. Κοζάνης, αποτελεί δέσμευσή μου.

 

Θερμές ευχαριστίες στα αρμόδια Υπουργεία.

 

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ