· 

Υλοποιείται το έργο INECO Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας Αλβανίας

karataglidis

Το Επιμελητήριο Καστοριάς υλοποιεί το έργο με ακρωνύμιο INECO το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας Αλβανίας 2014-2020, ως επικεφαλής εταίρος σχήματος που αποτελείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Αργυροκάστρου, το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου και τη ΜΚΟ People and Ideas από τα Τίρανα.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Το έργου έχει σκοπό τη δημιουργία ενός συστήματος υποστήριξης της καινοτομίας μέσω της δημιουργίας μιας δομής προθερμοκοίτισης επιχειρηματικών ιδεών και με την παράλληλη παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και καθοδήγησης (coaching & mentoring).

 

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι μια προκλητική και ανιστόρητη ενέργεια του Ερντογάν

 

Ήδη στο κτίριο του Επιμελητηρίου έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό μια φυσική δομή οργανωμένη στη βάση του co working space, η οποία θα διατεθεί για τις ανάγκες του έργου.

 

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα εκκινήσει τον πρώτο κύκλο εφαρμογής, ο οποίος προβλέπει:

 

shoes for baptism

 

· την υλοποίηση ενός εισαγωγικού κύκλου εκπαίδευσης κατά τον οποίο θα αναλυθούν οι έννοιες: επιχειρηματικότητα, επιχειρηματική καινοτομία και δημιουργική οικονομία, χρηματοδοτικά εργαλεία και καλές πρακτικές και επιχειρηματικές δυνατότητες στη Δυτική Μακεδονία. Θα πραγματοποιηθούν τέσσερεις όμοιοι κύκλοι και κάθε κύκλος θα γίνεται με τη συμμετοχή 15 ατόμων και θα έχει διάρκεια 24 ωρών. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου με την πλήρη τήρηση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου

 

Η Γ.Γ.Ε.Εκπαίδευσης καλεί τους νέους να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα κινητικότητας Ελλάδας – Αυστραλίας

 

· την υλοποίηση ενός ολιστικού προγράμματος προθερμοκοίτισης το οποίο θα περιλαμβάνει τις δραστηριότητες συμβουλευτικής και καθοδήγησης (coaching & mentoring) για 15 συμμετέχοντες. Κάθε συμμετέχοντας θα έχει την υποστήριξη ενός μέντορα και θα του παρέχεται εξειδικευμένη νομική, φοροτεχνική συμβουλευτική, καθώς επίσης και συμβουλευτική σε θέματα εξωστρέφειας – εξαγωγών, δημιουργικής οικονομίας και επιχειρηματικής καινοτομίας. Στο πλαίσιο του ολιστικού προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να καταρτίσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο με τη βοήθεια και υποστήριξη των ανωτέρω στελεχών και να αποκτήσουν απαραίτητες δικτυώσεις με την πραγματική αγορά.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Το σύνολο των ανωτέρω υπηρεσιών, εκπαίδευση, συμβουλευτική, καθοδήγηση, όπως και η χρήση της δομής προθερμοκοίτισης αλλά και της σχετικής πλατφόρμας που δημιουργείται στο πλαίσιο του έργου, είναι απολύτως δωρεάν.

 

Ως εκ τούτου το Επιμελητήριο Καστοριάς καλεί φυσικά πρόσωπα που δε διαθέτουν επιχειρηματική δραστηριότητα ή διαθέτουν αλλά θέλουν να αναπτύξουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα, χωρίς ηλικιακούς ή άλλους περιορισμούς, να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους με τη συμπλήρωση και υποβολή της συνημμένης αίτησης συμμετοχής, έως τις 31/07/2020.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γ. Βαβλιάρας στο στο 8th Regional Growth Conference

 

Πληροφορίες παρέχονται από την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Τογκαρίδου Κωνσταντίνα στα τηλέφωνα 2467027537 και στις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χαράλαμπος Καραταγλίδης