Συνάντηση Βουλευτών των ενεργειακών περιφερειών με τον Πρωθυπουργό και την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στη Δυτική Μακεδονία

stathis konstantinidis

Δήλωση του Βουλευτή Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για τη συνάντηση των κυβερνητικών Βουλευτών των ενεργειακών περιφερειών με τον Πρωθυπουργό και την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στη Δυτική Μακεδονία.

 

«Ο τόπος μας βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Με χαρά πληροφορούμαι ότι ένα σημαντικό και καινοτόμο έργο, το οποίο είχε παρουσιαστεί και στη ΔΕΗ το προηγούμενο διάστημα από την εταιρεία MAXIMUS TERRA, για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με ηλιοθερμία, με δυνατότητα αποθήκευσης θερμότητας, βρίσκεται κοντά στη φάση υλοποίησής του στην περιοχή μας. Το επόμενο διάστημα θα δούμε σημαντικές δράσεις και ενθαρρυντικά νέα για το μετασχηματισμό της ενεργειακής και παραγωγικής δραστηριότητας της Δυτικής Μακεδονίας. Κάποια από αυτά θα συζητήσουμε την Παρασκευή 10 Ιουλίου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη οι κυβερνητικοί Βουλευτές των ενεργειακών περιφερειών της χώρας. Έχουμε την πίστη ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται θα στεφθεί με επιτυχία.»

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης