· 

Βγήκαν οι βαθμοί και τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2020

panelinies
© enimerosou.gr

Μια από τις πιο σημαντικές ημέρες για δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2020 είναι η σημερινή καθώς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Πανελληνίων και η βαθμολογία των εξετάσεων που θα καθορίσει και τις Βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα  results.it.minedu.gov.gr

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών πανελλαδικών 2020 οι υποψήφιοι θα μπορούν να μετατρέψουν την βαθμολογία τους σε μόρια για να κάνουν σύγκριση με τις βάσεις του 2020.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

 

Ολοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

 

Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020.

 

wedding newamazingideas newage

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

 

Από το Σάββατο 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 17, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.

 

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

 

Ενίσχυση των προϋποθέσεων ανάπτυξης των ΑΠΕ, Φ/Β, ανεμογεννήτριες, υδροηλεκτρικά, στη Δυτική Μακεδονία

 

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καστοριάς Ειδικότητες σχολικού έτους 2020-2021

 

Οι υποψήφιοι για να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους ανά πάσα στιγμή προτείνεται να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου.

 

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία, θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr