· 

Τηρούμε τα Μέτρα-Παραμένουμε Νικητές

afisa dimos grevenon

Ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και με κεντρικό σύνθημα “Τηρούμε τα Μέτρα – Παραμένουμε Νικητές”, σε μια προσπάθεια συνεχούς και αδιάλειπτης πληροφόρησης των πολιτών για τον κίνδυνο εξάπλωσης του Κορωνοϊού, που συνεχίζει να ελλοχεύει και στη Δ.Μακεδονία καθώς καταγράφεται επανεμφάνιση της πανδημίας, προχωρά στη σχεδίαση και εκτύπωση ενημερωτικής αφίσας η οποία θα μας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού καθώς το πρώτο κύμα της νόσου είναι ακόμη σε εξέλιξη.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Στην αφίσα προβάλλονται τα βασικά μέτρα αυτοπροστασίας από τον Covid-19 έτσι όπως έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ και τα οποία θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προφύλαξη μικρών και μεγάλων από τη διασπορά του θανατηφόρου ιού. Η σχολαστική υγιεινή των χεριών, η αποφυγή του συγχρωτισμού, η διατήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων  και η παραμονή μας στο σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης αποτελούν μερικά από τα βασικά μέτρα περιορισμού της επιδημίας.

 

Συμφωνία για βιώσιμη λύση στα ζητήματα των τηλεθερμάνσεων

 

Οι Δημότες των Γρεβενών κατάφεραν και πέτυχαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης μάχης με τον Κορωνοϊό, να παραμείνει ο Δήμος μας μια περιοχή “ελεύθερη” από τον επικίνδυνο Covid-19 αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί κανένα καταγεγραμμένο κρούσμα. Ωστόσο, η σπουδαία αυτή προσπάθεια των συνδημοτών μας για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού καλού πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση καθώς η παραμικρή επανάπαυση “μπορεί να ανοίξει την πόρτα” στην ολέθρια πανδημία που συνεχίζει να συγκλονίζει όλη την υφήλιο.