Τελικός πίνακας κατάταξης έργων ιδιωτικού χαρακτήρα για τις Π.Ε. Κοζάνης & Π.Ε. Γρεβενών

anko

Mετά την έγκριση της συνολικής αιτούμενης Υπερδέσμευσης, η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. ανακοινώνει τον Τελικό Πίνακα κατάταξης έργων ιδιωτικού χαρακτήρα. Στον πίνακα περιλαμβάνεται το σύνολο των προτάσεων που αξιολογήθηκαν θετικά στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού προγράμματος LEADER για τις Π.Ε. Κοζάνης & Π.Ε. Γρεβενών.

 

Με απόφασή του το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στηριζόμενο στην εμπειρία διαχείρισης παρεμβάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα της ΑΝΚΟ και των αρμόδιων Μονάδων ΕΥΔ & ΕΥΕ ΠΑΑ 2014-2020 και στο γεγονός ότι ορισμένες Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) δεν απορροφούν το σύνολο των πόρων που τους έχουν κατανεμηθεί, ενέκρινε υπερδέσμευση ύψους 3.616.480,00€.

 

Ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση!

Επαγγελματικές κάρτες, έντυπα Α5, Α4 και Α6, ημερολόγια, ετικέτες, εκτύπωση σε μουσαμά, πινακίδες, συνταγολόγια, μπλοκ, τιμολόγια

 

Με την έγκριση της Υπερδέσμευσης και την αρχική δημόσια δαπάνη ύψους 3,9 εκ. έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν και οι 73 προτάσεις που αξιολογήθηκαν θετικά συνολικής Δημόσιας Δαπάνης 7,5 εκ.

 

Από το ποσό της Υπερδέσμευσης τα 2,6 εκ προέρχονται από τη μεταφορά πόρων από το εκχωρημένο μέτρο 4.2 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να καλυφθεί το σύνολο των εγκεκριμένων προτάσεων που αφορά στη μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, ενώ το 1,0 εκ από το Υπουργείο.

 

Στα 6,2 δις. ευρώ αυξάνονται οι ευρωπαϊκοί και εθνικοί πόροι για την απολιγνιτοποίηση

 

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Υπουργό, τον Περιφερειάρχη και τα στελέχη των Υπηρεσιών για την έγκριση του σημαντικού αυτού ποσού, καθώς με τους επιπλέον πόρους θα ικανοποιηθεί το συνολικό επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, ενώ επιβεβαιώνεται έμπρακτα η στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας, στην κρίσιμη αυτή μεταβατική περίοδο για την οικονομία της περιοχής παρέμβασης και η προσπάθεια αντιμετώπισης της ανεργίας για την οποία η περιοχή έχει το θλιβερό προνόμιο της πρωτιάς σε επίπεδο χώρας.

 

Εισήγηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

 

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD / LEADER ΤΟΥ ΠΑΑ & ΤΟΥ ΕΠΑλΘ 2014-2020

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ

 

 **Στο επισυναπτόμενο αρχείο ο Πίνακας Τελικών Αποτελεσμάτων.

 

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ

Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Σημείο Πληροφόρησης για Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΠ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020