· 

Στήριξη στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα της περιοχής.

DIMOS KASTORIAS

O Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών, κ. Ανδρέα Πετράκη, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, με αφορμή τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν εχθές στο συγκεκριμένο Τμήμα.

 

Ο κ. Πετράκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του, αναφορικά και με την πρόσφατη επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Καστοριάς προς την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων και την επιθυμία των σπουδαστών να έρθουν στην Καστοριά, με σημαντικό ποσοστό συμμετοχής και να δώσουν εξετάσεις μέσα στις αίθουσες.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Αξίζει να σημειωθεί η παρατήρηση του κ. Πετράκη ότι στο ερώτημα που τέθηκε προς όλους τους φοιτητές του Τμήματος για τον τρόπο που επιθυμούν να εξεταστούν, η απάντηση ήταν 100% στην Καστοριά με φυσική παρουσία.

 

Παράλληλα, έγινε μία γενικότερη συζήτηση σε σχέση με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και τη χρήση των νέων τεχνολογιών για διάφορα ζητήματα του Πανεπιστημίου και τον τρόπο λειτουργίας του,

 

Το μήνυμα της Εριφίλης Κορεντσίδου για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη παρουσίας και παραμονής των νέων φοιτητών στην Καστοριά, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με κύριο στόχο την ενίσχυση των υποδομών.

 

Παρόντες ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων, κ. Γεώργιος Λάππας, η Γραμματέας του Τμήματος Μαθηματικών, κ. Χριστίνα Νάτσα και ο Γραμματέας του Προγράμματος MOGMAT, κ. Λάζαρος Μαρκόπουλος.