Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας

GENNIMATA

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά συνεχίζοντας τον κύκλο συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της περιοχής.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Η κ. Γεννηματά είχε σύντομη συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος με κύριο θέμα τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για την περιοχή κατά τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ο Δήμος Άργους Ορεστικού

 

Ο Πρύτανης, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στην παρουσία του Ιδρύματος σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας  ενημέρωσε την κ. Γεννηματά για την πρόκληση που αντιμετωπίζει το ίδρυμα στην προσαρμογή στα νέα δεδομένα της μεταλιγνιτκής εποχής αλλά και στο κρίσιμο έργο που καλείται να επιτελέσει  στη διαμόρφωση του νέου μοντέλου ανάπτυξης της περιοχής.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Η κ. Γεννηματά αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της περιόδου αυτής τόνισε το στρατηγικό ρόλο του Πανεπιστημίου στη διαδικασία μετάβασης  και επεσήμανε τη στήριξη που απαιτείται για το Ίδρυμα, ως  πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής. Τόνισε επίσης ότι η μετάβαση για να είναι ομαλή απαιτεί πλάνο, σχεδιασμό, πόρους και τη συνεργασία όλων και σημείωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένες προτάσεις για τη στήριξη του Ιδρύματος τις οποίες και θα παρουσιάσει στους φορείς της περιφέρειας.  

 

genimata