· 

Χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους ένστολους

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, για τη χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετούν στις Περιφερειακές Ενότητας Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας, κατέθεσαν έξι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας Πέρκα Θεοπίστη.

 

Ανησυχία σε συμβασιούχους που εργάζονται στους δήμους (Παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, σχολικές καθαρίστριες)

 

 

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αναγνωρίζουν πως τα στελέχη του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές των Π.Ε. της χώρας μας, εκτελούν όλα ανεξαιρέτως ισότιμο έργο και χρήζουν ίσης μεταχείρισης. Αναγνωρίζουν την μεγάλη αδικία που επιτελείται στα στελέχη των εν λόγω περιοχών καθώς άλλοι κλάδοι εργαζομένων των ίδιων περιοχών λαμβάνουν κανονικά το επίδομα παραμεθορίου.

 

Ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση!

Επαγγελματικές κάρτες, έντυπα Α5, Α4 και Α6, ημερολόγια, ετικέτες, εκτύπωση σε μουσαμά, πινακίδες, συνταγολόγια, μπλοκ, τιμολόγια

 

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας παρουσιάζουν ιδιόμορφα χαρακτηριστικά, με συνθήκες δύσκολης πρόσβασης και πολυποίκιλους γεωφυσικούς παράγοντες, χαρακτηριστικά που τις καθιστούν αδιαμφισβήτητα παραμεθόριες, και πληρούν όλα τα τυπικά και ουσιαστικά κριτήρια των διατάξεων που προβλέπουν τη χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου, καταθέτουν ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς εάν προτίθενται να προχωρήσουν στην επέκταση χορήγησης του εν λόγω επιδόματος στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν στις Π.Ε Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.