· 

(Βίντεο) Τι απαντά στο αίτημα Σαββόπουλου για αλλαγή του χάρτη ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος είχε πολύωρη συνάντηση εργασίας με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρηγόρη Χάτσιο και την επιτροπή λοιμώξεων.

 

Ότι χρειάζεστε για το γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Ο κ Παναγιωτόπουλος, που μίλησε στον ditikostipos.gr τόνισε πως ο ΕΟΔΥ στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού έχει την διάθεση να βοηθήσει. Υπογράμμισε πως αναπτύσσονται προσωπικοί δίαυλοι επικοινωνίας με τους υγειονομικούς φορείς της περιοχής, ώστε αν προκύψει κάποιο ζήτημα στο μέλλον, να υπάρχει μια δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης.

 

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, μίλησε με διθυραμβικά λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου της Καστοριάς, για τους οποίους τόνισε ότι έδωσαν ηρωική μάχη τον καιρό των κρουσμάτων για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, η οποία μεγάλη προσπάθεια οφείλει να πιστωθεί σε αυτούς τους ανθρώπους που υπερέβαλαν εαυτόν!

 

Το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ

 

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος ρωτήθηκε για την επιστολή που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, με την οποία ζητά από την υπηρεσία την αλλαγή του χάρτη που αποτυπώνει τις περιοχές με τα κρούσματα Covid-19 καθώς δημιουργεί την εντύπωση ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή. Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ απάντησε πως όλοι οι ανάλογοι φορείς στο εξωτερικό ακολουθούν τον ίδιο τρόπο report των κρουσμάτων, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η υπηρεσία να εξετάσει το αίτημα.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την Πηγή: ditikostipos.gr