· 

Με απόφαση του Γιώργου Κασαπίδη 213.000€ για την συντήρηση του 9ου Δημοτικού

Εγκρίθηκε εχθές με απόφαση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, η διάθεση πίστωσης 213.000 € για την Επισκευή - συντήρηση του σχολικού συγκροτήματος του 9ου Δημοτικού -  Ειδικού Σχολείου Καστοριάς & αύλειου χώρου, έπειτα από την θετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη.

 

Ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση!

Επαγγελματικές κάρτες, έντυπα Α5, Α4 και Α6, ημερολόγια, ετικέτες, εκτύπωση σε μουσαμά, πινακίδες, συνταγολόγια, μπλοκ, τιμολόγια

 

Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με γενικότερο τίτλο Συντηρήσεις Σχολείων – Α.Π.Χ. – περιβαλλόντων χώρων & προμήθεια εξοπλισμού Α΄θμιας & Β΄θμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Έπειτα από εισήγηση για την αναγκαιότητά του, από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δημήτρη Στυλιάδη η μελέτη του έργου έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς.

 

Ανησυχία σε συμβασιούχους που εργάζονται στους δήμους (Παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, σχολικές καθαρίστριες)

 

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν:

- Τη συντήρηση, επισκευή και ελαιοχρωματισμό εξωτερικών επιφανειών και κιγκλιδωμάτων της σχολικής μονάδας.

- Κατασκευή περίφραξης για το διαχωρισμό των νηπίων, καθώς και δαπέδου ασφαλείας εξωτερικού χώρου του 10ου-11ου Νηπιαγωγείου, που συστεγάζονται στον ίδιο αύλειο χώρο με τη σχολική μονάδα.

- Αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό τελευταίας γενιάς, καθώς και χάραξη - διαγράμμισή του.

- Ανακατασκευή αθλητικού δαπέδου στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, συμπεριλαμβανομένου τη χάραξη-διαγράμμισή τους σύμφωνα με πρότυπες προδιαγραφές.