· 

Διαμορφώθηκε η δημοτική ιματιοθήκη για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς, διαμόρφωσε και λειτουργεί δημοτική ιματιοθήκη με σκοπό τη διάθεση ειδών ρουχισμού σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται και έχουν ανάγκη,

 

Πρόκειται για είδη ένδυσης και υπόδησης, κάθε φύλου και ηλικίας, καθώς επίσης και άλλων χρηστικών αντικειμένων καινούργιων ή μεταχειρισμένων που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προοριζόμενα για κατοίκους του Δήμου Καστοριάς που αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες διαβίωσης.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Οποιοσδήποτε θελήσει  να προσφέρει σχετικά είδη που δεν του είναι απαραίτητα να απευθύνεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας η οποία παρέχει διαρκώς σημαντική και διακριτική υποστήριξη προς τους συνδημότες μας.

 

Επισημαίνεται ότι όλα τα προς διάθεση είδη και κυρίως τα μεταχειρισμένα θα πρέπει απαραιτήτως να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση - σε καμία περίπτωση σκισμένα ή πολύ φθαρμένα.

 

Τεχνολογία Υδρογόνου στην Δυτική Μακεδονία

 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καστοριάς. Παλαιολόγου 1, έναντι ναού Αγίου Μηνά.

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας Ιματιοθήκης - διάθεση και παραλαβή ειδών: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 13:00. Τηλέφωνα: 2467028967, 2467021027, 2467021021