· 

Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό φτάνει το συσσίτιο

Καλύπτοντας όλο το εύρος του δήμου και συνδράμοντας σε δημότες που έχουν ανάγκη, το συσσίτιο απόρων δημοτών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης φτάνει ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό

 

Ότι χρειάζεστε για το γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου το συσσίτιο καλύπτει όλες τις Δημοτικές Ενότητες, καθώς εκτός από την Δ.Ε. Κοζάνης, τροφοδοτούνται με συσσίτιο πλέον δημότες των Δ.Ε Ελίμειας, Ελλησπόντου, Υψηλάντη και Αιανής. Σε αυτή την αποτελεσματική προετοιμασία του συσσιτίου συνδράμουν καθημερινά οι υπάλληλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ τρία οχήματα πραγματοποιούν τη διανομή των μερίδων φαγητού σε κάθε σημείο.

 

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι οι οποίοι σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων και την Υπηρεσία συνδράμουν στη δημιουργία του καταλόγου των ωφελούμενων, συντάσσοντας πλήρεις κοινωνικές εκθέσεις.

 

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζονται στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, καθώς  από τη στιγμή της δημιουργίας του συσσιτίου μέχρι και σήμερα, βοήθησαν καταλυτικά.