· 

(Βίντεο) Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας, τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού - Σιάτιστας, Βεύης - Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς και τον Σ.E.E. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δ. Μακεδονίας, και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου

 

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Πηνελόπη Παπαδοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον κύριο Κωνσταντίνο Κορφιάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστήμιο Κύπρου και την κυρία Σοφία Μπάμπου, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους, με θέματα:

 

·         «Εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην εποχή του SARS-CoV-2»

·         «Περιβαλλοντική υποβάθμιση, πανδημίες και ο οικολογικός δρόμος για έναν ασφαλέστερο κόσμο»

·         «Κορωνοϊός, ανοσοποιητικό σύστημα και διατροφή»

 

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους 243 εκπαιδευτικούς της Α΄/ θμιας, Β΄/ θμιας & Γ’/θμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές / τριες και άλλους πολίτες από είκοσι οχτώ  Περιφερειακές Ενότητες της χώρας και την Κύπρο που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.

 

Ευχαριστούμε, τέλος, θερμά την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κα Άννα Σπύρτου, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Στέφανο Παρασκευόπουλο και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ημερίδα και εξέφρασαν θετικά σχόλια για τη διοργάνωσή της και την ποιότητα των εισηγήσεων που παρουσιάστηκαν.