· 

ΔΕΗ - Ποιοι καταναλωτές θα λάβουν φθηνότερους λογαριασμούς

 

Η ΔΕΗ θέτει σε ισχύ ίσως και εντός της εβδομάδας τη νέα τιμολογιακή πολιτική της με πτώση τιμών προς όφελος των καταναλωτών. Η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχωρά στην κατάργηση της διαφορετικής και υψηλότερης χρέωσης της κλίμακας των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh και καθιερώνει ενιαίο τιμολόγιο για τους πελάτες της χαμηλής τάσης και τα νοικοκυριά.

 

Η ΔΕΗ έκανε το πρώτο βήμα των εκπτώσεων στην περίοδο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 26 Μαρτίου και τρέχουν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα ήταν και η χρέωση με 0,11058 ευρώ ανά kWh των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh όπως και εκείνων κάτω από αυτό το όριο.

 

Πριν από τις 26 Μαρτίου το δεύτερο κλιμάκιο τιμολογούταν με 0,11936 ευρώ. Οι πελάτες της εταιρείας με μεσαίες και μεγάλες καταναλώσεις με τον τρόπο αυτό απόλαυσαν και απολαμβάνουν μέχρι την Παρασκευή έκπτωση της τάξης του 8% για τις καταναλώσεις της τρίμηνης περιόδου.

 

Όπως προαναφέρθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, η δημόσια εταιρεία σίγουρα θα συνεχίσει την ενιαία χρέωση για όλες τις καταναλώσεις. Και μάλιστα με τη χαμηλότερη τιμή των 0,11058 ευρώ ανά kWh.

 

 Πηγή (Διαβάστε όλο το άρθρο): aftodioikisi.gr