· 

Δωρεάν καρδιολογικούς ελέγχους σε μαθητές που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις

nosokomeio

Ο Δήμος Καστοριάς για τους δωρεάν καρδιολογικούς ελέγχους σε μαθητές

 που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις σε συγκεκριμένες σχολές

 

Ότι χρειάζεστε για το γάμο! 10% έκπτωση για αγορές μέχρι 30/6 με τον κωδικό: its amazing

 

Μία σημαντική πρωτοβουλία του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, για δωρεάν καρδιολογική εξέταση στους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων που τις χρειάζονται για συγκεκριμένες σχολές, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και επεκτείνεται πλέον και με συνεργασία του Δήμου Καστοριάς.

 

Πιο συγκεκριμένα, η  Καρδιολόγος του Νοσοκομείου, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου, εθελοντικά, έπειτα από συνεννόηση με τους διευθυντές των λυκείων, προγραμματισμένες καρδιολογικές εξετάσεις σε ενδιαφερόμενους μαθητές της Γ’ Λυκείου, στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Καστοριάς.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση! 10% έκπτωση για αγορές μέχρι 30/6 με τον κωδικό: its amazing

 

Οι εξετάσεις αυτές θα συνεχιστούν και όλο το επόμενο διάστημα στη συγκεκριμένη δομή του Δήμου Καστοριάς και για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι μαθητές θελήσουν να πραγματοποιήσουν καρδιολογικές εξετάσεις ενόψει της συμμετοχής τους σε εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών ή ΤΕΦΑΑ, θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2467021028 στην κ. Αλέκα Σαραφέρα για να προγραμματίζονται εγκαίρως τα ραντεβού.

 

Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και προσωπικά την ιατρό Δέσποινα Κοζατσάνη, που για μία ακόμη φορά, μαζί με τις αρμόδιες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Καστοριάς, βρίσκονται αρωγοί δίπλα στους πολίτες.