5η Συνάντηση των Εταίρων του Έργου finMED

perifereiako tameio anaptyxis

finMED

Boosting the financing of innovation for green growth sectors through innovative clusters services in the MED area

 

Ο εταίρος Technological Corporation of Andalusia CTA διοργάνωσε

την 5η Συνάντηση των Εταίρων του Έργου finMED

32 συμμετέχοντες από 9 Ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέρος σε αυτή τη συνάντηση

που διοργανώθηκε με τηλεδιάσκεψη.

 

Ο εταίρος Technological Corporation of Andalusia (CTA) φιλοξένησε την 5η συνάντηση των εταίρων του έργου finMED στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου. Ο κύριος στόχος του έργου είναι η ενίσχυση της χρηματοδότησης της καινοτομίας σε τομείς που συνδέονται με την «πράσινη ανάπτυξη», δηλαδή που είναι βιώσιμη ή φιλική προς το περιβάλλον, στην περιοχή της Μεσογείου.

 

32 συμμετέχοντες από 9 Ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέρος σε αυτή τη συνάντηση συντονισμού, η οποία διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των περιορισμών κινητικότητας που ορίστηκαν λόγω της εξάπλωσης του COVID-19.

 

Δίνουμε μοναδική όψη στην επιχείρησης σας. Επαγγελματική εκτύπωση με χρυσοτυπία, ασημοτυπία, τοπικό UV, ανάγλυφες, ειδικά κοπτικά και 3D

 

Οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να ξεχωρίζετε. Προσθέτουμε εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα στις κάρτες, τα έντυπα ή τους καταλόγους σας.

 

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ανάλυση των αποτελεσμάτων των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν στα δύο εργαλεία που αναπτύχθηκαν από το έργο: ένα ως υπηρεσία των ίδιων των δημόσιων διοικήσεων και το άλλο για την υποστήριξη των επιχειρήσεων που αναζητούν χρηματοδότηση στους τομείς της πράσινης ανάπτυξης.

 

Επιπρόσθετα, οι εταίροι του έργου ξεκίνησαν τον προγραμματισμό των επόμενων δραστηριοτήτων, τις οποίες προσάρμοσαν στο πλαίσιο του νέου πανδημικού σεναρίου. Για να γίνει αυτό, η Περιφέρεια του Πιεμόντε, (REGIONE PIEMONTE, ITALY), ως συντονιστής του έργου, έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης το οποίο εξετάζει πιθανά σενάρια για την αντιμετώπιση των κινδύνων που συνδέονται με την παρούσα κατάσταση.

 

Το έργο finMED συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Interreg-MED και φέρνει κοντά 15 εταίρους από 9 Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ελλάδα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Κύπρος, Σλοβενία, Γαλλία, Μάλτα και Ισπανία). Το έργο θα διαρκέσει 48 μήνες και έχει συνολικό προϋπολογισμό 4.3 εκ. Ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες & για να συνδεθείτε με το δίκτυο του finMED, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους:

 

Κατερίνα Κούτσιανου kkoutsianou@pta.pdm.gr

Project coordinator

 

Ιωάννα Μακρή i.makri@pta.pdm.gr

Project manager

 

Επισκεφτείτε επίσης την ιστοσελίδα του έργου  https://finmed.interreg-med.eu

ή την ιστοσελίδα του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας https://pta.pdm.gr

 

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube