Όταν οι πολίτες καλούνται να μείνουν στο σπίτι, ξαφνικά προκύπτει ζήτημα άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

karypidis

Μείζων Αντιπολίτευση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας

 

«Πρόταση έκδοσης ψηφίσματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας, για την προστασία της πρώτης κατοικίας»

 

Σε λίγες ημέρες στα τέλη Απριλίου, παύει να ισχύει το καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας με ότι αυτό σημαίνει για χιλιάδες δανειολήπτες και τις οικογένειες τους. Όταν μάλιστα όλοι οι πολίτες καλούνται λόγω των μέτρων να μείνουν στο σπίτι, ξαφνικά προκύπτει ζήτημα άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

 

Ήρθε η ώρα για να βαπτίσετε τη μικρή σας πεταλουδίτσα; Μοναδικά προσκλητήρια από 0,70€/τεμ με την ποιότητα της Newage invitations  

 

Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει ένα τέτοιο αντικοινωνικό μέτρο σε μια χώρα που επί χρόνια, σχεδόν ο ένας στους τρείς πολίτες ήταν άνεργος και χωρίς εισοδήματα, λόγω των σκληρών μνημονιακών πολιτικών λιτότητας. Πολύ περισσότερο σήμερα, όταν λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού οι δείκτες της ανεργίας άρχισαν να ανεβαίνουν με τις εκατοντάδες χιλιάδες νέες απολύσεις, με τους υποαπασχολούμενους, αλλά και με εργαζόμενους που παίρνουν ψίχουλα αντί κανονικού μισθού.

 

Μοναδικά φορεματάκια για την βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας. Επιλέξτε μοναδικά σχέδια με την καλύτερη ποιότητα ραπτικής μόνο από 120€

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας καλεί την Κυβέρνηση,

 

να μην προχωρήσει στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας,

 

να παραταθεί η προστασία τουλάχιστον έως το τέλος του έτους και

 

να επεξεργαστεί άμεσα ένα συνεκτικό πρόγραμμα που θα αφορά την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, που θα περιλαμβάνει και την προστασία της πρώτης κατοικίας.

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

Mη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube