· 

Επαναλειτουργία του κτιρίου της Μεσοποταμίας

deyak

Κανονικά λειτουργούν πλέον όλες οι υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς, μετά την άρση του μέτρου της καραντίνας  στην Δ.Ε. Μεσοποταμίας. Μετά από 24 ημέρες, οπότε το κτίριο της Μεσοποταμίας είχε παραχωρηθεί στους υπαλλήλους του  «Βοήθεια στο Σπίτι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ επέστρεψαν στην έδρα τους.

 

Παντρεύεστε! Επιλέξτε τα προσκλητήρια του γάμου σας στις χαμηλότερες τιμές και με την εγγύηση ποιότητας της Newage invitations

 

Τονίζουμε δε, πως όλη την προηγούμενη περίοδο, όλες οι εργασίες της επιχείρησης γίνονταν κανονικά είτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, είτε χρησιμοποιώντας τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ (τους χώρους του Βιολογικού Σταθμού και του Κεντρικού Αντλιοστασίου στη Φούρκα), προκειμένου να συνεχίσουν να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στους καταναλωτές μας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους Δημότες Καστοριάς, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συγκυρίες προέβησαν σε πληρωμές των λογαριασμών τους μέσω τραπεζών ή των ΕΛΤΑ.

 

Για έναν ονειρικό γάμο, χειροποίητα προσκλητήρια πολυτελείας στις καλύτερες τιμές με την εγγύηση ποιότητας της newage invitations

 

Ενημερώνουμε δε πως από τη Δευτέρα, 27 Απριλίου, οπότε λήγουν και τα υπόλοιπα περιοριστικά μέτρα της Π.Ε. Καστοριάς, θα λειτουργήσουν κανονικά και τα Ταμεία της Επιχείρησής μας τόσο στην Καστοριά όσο και στη Μεσοποταμία, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Οι ώρες λειτουργίας των Ταμείων θα είναι από τις 9:00 έως τις 13:00.

 

Ευχαριστούμε όλους τους Δημότες Καστοριάς για την κατανόησή τους και την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα των μέτρων,  με αποτέλεσμα να βγει η Καστοριά νικήτρια από τον άνισο αγώνα με τον κοροναϊό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους εξαιτίας του covid – 19 και ευχόμαστε γρήγορα να επιστρέψουμε όλοι μαζί πλήρως στην κανονικότητα.

Mη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube

 

Διαβάστε περισσότερα:

Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων