· 

Αρωγή επιχειρήσεων και πολιτών για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων

dimos kozanis

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης στην άοκνη προσπάθειά τους για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και των οικονομικά ευάλωτων πολιτών του Δήμου Κοζάνης, προβαίνουν σε μία σειρά δράσεων προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Αρωγοί σε αυτή την πρωτοβουλία στέκονται επιχειρήσεις και πολίτες της περιοχής, στους οποίους εκφράζονται θερμές ευχαριστίες. Αναλυτικά, στην επιχείρηση Λούνα Πάρκ, Σιδέρης Κωνσταντίνος για την προσφορά μεγάλης ποσότητας αυγών, στον πρόεδρο της Κοινότητας Πολυμύλου Σπύρο Αβραμίδη και σε ομάδα παραγωγών του χωριού για την προσφορά μεγάλης ποσότητας πατατών, καθώς και τον Πετακάκη Θεόδωρο για την προσφορά ποσότητας πατατών.

 

Θέλετε να δώσετε μοναδική νότα στη βάπτιση του παιδιού σας; Μοναδικά προσκλητήρια πολυτελείας με την εγγύηση της Newage invitations

 

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα, καθώς και οι δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, «επιβάλλουν» ιδιαίτερη μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες των πολιτών, με τη συνδρομή των επιχειρήσεων και των δημοτών να είναι καταλυτική.

 

Mη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube

 

Διαβάστε περισσότερα:
-Πράσινο Ταμείο - Δωρεά 1 εκατ. € στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας

-Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Κοζάνης στο ΕΚΑΒ
-Ευνοϊκή ρύθμιση αγροτικών οφειλών προς τη ΔΕΗ
-Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κοζάνης: Προσφορά επαναχρησιμοποιούμενων μασκών από την Άρσις
-Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους και νέες θέσεις εργασίας

-Αυτές τις άγιες ημέρες, κανένας συνδημότης μας, στη συγκεκριμένη περιοχή, δεν θα μείνει μόνος και κανείς δεν θα στερηθεί τα αναγκαία αγαθά ενόψει του Πάσχα.