· 

Δήμος και εργαζόμενοι είμαστε πάντα στο πλευρό σας

Το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, προς τους πολίτες:

 

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο.

 

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και όλα όσα θεωρούσαμε αμετάβλητα.

 

Όλοι βιώνουμε μια άλλη καθημερινότητα.

Κληθήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τη διαδικασία με την οποία εργαζόμαστε, τον τρόπο που επικοινωνούμε, την κοινωνική μας αλληλεπίδραση, προκειμένου να προστατεύσουμε το μέγιστο αγαθό, την υγεία και να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής.

 

Διανύουμε έναν δρόμο, ο οποίος πολλές φορές φαντάζει μακρύς και ίσως να είναι. Όμως πρέπει να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την κρίση και αυτό θα το πετύχουμε μένοντας σπίτι. Περιορίζουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας και ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων.

 

Ετοιμάζεστε για την βάφτιση του μικρού σας πρίγκιπά; Επιλέξτε προσκλητήρια  από 0,70€/τεμ και φυσικά με την εγγύηση της Newage invitations

 

Ήρθε η ώρα για να βαπτίσετε τη μικρή σας πεταλουδίτσα; Μοναδικά προσκλητήρια από 0,70€/τεμ με την ποιότητα της Newage invitations

 

Οι μέρες του Πάσχα έφτασαν και όλοι θα θέλαμε να τις περάσουμε όπως κάθε προηγούμενη χρονιά, με τις οικογένειες κοντά και τους φίλους δίπλα μας. Φέτος το Πάσχα σίγουρα θα είναι διαφορετικό, καθώς θα είμαστε περιορισμένοι στα σπίτια μας και πολλοί άνθρωποι θα είναι μόνοι.

 

Όμως ο στόχος είναι ένας, να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ώστε να εξασφαλίσουμε πολλές οικογενειακές και κοινωνικές στιγμές στα επόμενα χρόνια.

 

Η μέχρι σήμερα πορεία μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε.

Δήμος και εργαζόμενοι είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

 

Καλή δύναμη σε όλους.».

 

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube