· 

(Βίντεο) Καλλωπισμός της πόλης και των Κοινοτήτων

dimos kozanis

Εργασίες φύτευσης εποχιακών φυτών σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης αλλά και των Κοινοτήτων πραγματοποιεί ο Δήμος Κοζάνης αυτές τις ημέρες, ενόψει και της γιορτής του Πάσχα. Προσωπικό του Τμήματος Πρασίνου εργάστηκε και καλλώπισε με φυτά τον χώρο της κεντρικής πλατείας, το πρωί της Μ. Τρίτης 14 Απριλίου.

 

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Βασίλης Βασιλακόπουλος, σε δήλωσή του υπογράμμισε:

 

Για έναν ονειρικό γάμο, χειροποίητα προσκλητήρια πολυτελείας στις καλύτερες τιμές με την εγγύηση ποιότητας της newage invitations

 

Σετ γάμου με τη τελευταία πινελιά της μόδας. Ροζ, χρυσά, ασημί και στρας, καράφες, ποτήρια κρασιού και δίσκοι, από 110€

 

«Στα πλαίσια του καλλωπισμού της πόλης ενόψει της Πασχαλιάς (…) επισπεύσαμε [τη διαδικασία] για έναν ιδιαίτερο λόγο. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα που είναι βεβαρυμμένη, από τη γνωστή πανδημία και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε λίγο τη διάθεση των συμπολιτών μας . (…)

Ο σχεδιασμός στο Τμήμα Πρασίνου έχει καθυστερήσει λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί. Ελπίζουμε όταν αρθούν τα μέτρα, σιγά-σιγά και σταδιακά, να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμένο καλλωπισμό της πόλης αλλά και των κοινοτήτων. (…) Στις Κοινότητες έχουν διατεθεί λουλούδια, ώστε οι πρόεδροι να μεριμνήσουν για τον καλλωπισμό. (…) Βέβαια πιστεύουμε ότι γρήγορα θα επανέλθουμε στον ρυθμό προ πανδημίας.».

 

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube

 

(Βίντεο) Δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης