· 

Αφιέρωμα του συλλόγου Βασίλειος Δόικος στο Μακεδονικό αγώνα και στον Παύλο Μελά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστoριάς ‘’Βασίλειος Δόικος’’ πήρε μια πρωτοβουλία να κάνει ένα αφιέρωμα στο Μακεδονικό Αγώνα και στον Παύλο Μελά Και πρότεινε στους συλλόγους Απογόνων Μακεδονομάχων Καστοριάς και το σύλλογο ‘’Φίλοι του μουσείου Μακεδονικού Αγώνα του νομού Καστοριάς’’ να συνδιοργανώσουμε μαζί την εκδήλωση αυτή στις 12.10. 2-19 στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Την δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και έπειτα απο την άψογη συνεργασία πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκλεκτούς σημερινούς ομιλητές μας, τον Κύριο Πελαγίδη Ευστάθιο και στον Κύριο Πουλιόπουλο Λεωνίδα, που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να μας τιμήσουν με την συμμέτοχη τους στην αποψινή εκδήλωση .

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκλεκτούς σημερινούς ομιλητές μας, τον Κύριο Πελαγίδη Ευστάθιο και στον Κύριο Πουλιόπουλο Λεωνίδα, που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να μας τιμήσουν με την συμμέτοχη τους στην αποψινή εκδήλωση.

 


Ένα μεγάλο ευχάριστό στην Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς και τον Αντιπεριφερειάρχη τον κύριο Σαββόπουλο Δημήτριο για την στήριξη της εκδήλωσης.

 


Ευχαριστώ το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ,που μας φιλοξενεί απόψε στο υπέροχο αμφιθέατρο του.

 

Τον φοιτητή του Πανεπιστημίου το Θάνο για την τεχνική υποστήριξη.

 


Τους χορηγούς την αποψινής εκδήλωσης ΄Καφέ Ψησταριά ‘’Ο κάστορας’’ , τον Κύριο Μηχάλη Μέλλιο και Ξενοδοχείο ‘’Χλόη’’ και την κυρία Μαργαρίτα Παπαναούμ

 


Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορωδούς μας, μικρούς και μεγάλους και ιδικά τους γονείς των παιδιών.

 


Την μαέστρο μας και δασκάλα μας την Κυρία Ναταλία Σερόβα Χωλοπούλου

 

Την υπέροχη παρουσιάστρια μας Ευαγγελία Ελευθεριάδου και τέλος όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

 


Δόξα και τιμή στους ήρωες του Μακεδονικού αγώνα και στον Παύλο Μελά