17ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “FITNESS MEETING 2019”

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προαναγγέλουμε τη διεξαγωγή του 17ο Πανελλήνιου Επαγγελματικού Συνεδρίου “FITNESS MEETING 2019”, το οποίο συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία και το Ελληνικό Μητρώο Επαγγελματιών Σωματικής Άσκησης (GREPS).


Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 18 - 19 & 20 Οκτωβρίου 2019, στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAEKWONDO, στο Παλαιό Φάληρο.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου, το οποίο αποτελεί τη μεγάλη ετήσια συνάντηση στο χώρο του Fitness, θα εξελιχθούν 5 σεμινάρια με διεθνή πιστοποίηση, 7 εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια και 14 workshops (θεματικά εργαστήρια) τα οποία αφορούν το Personal Training, το Pilates, το Functional Training, το Group Training, την προπονητική και τα συμπληρώματα διατροφής.

 

 

 

Η συμμετοχή στο Συνέδριο εξασφαλίζει την πρόσβαση στην πληροφορία και τη γνώση και παρέχει μοναδική ευκαιρία για προσέγγιση στις τελευταίες εξελίξεις και στα σύγχρονα δεδομένα του χώρου του Fitness.

 

 

 

Η εγκυρότητα και η αξιοπιστία των συλλογικών οργάνων των γυμναστηρίων, αποτελούν μοναδική εγγύηση για όλους τους σύγχρονους αθλητικούς επιστήμονες και τους Fitness Instructors.

 


Η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση είναι στόχος τον οποίο πρέπει να επιδιώκουν όσοι εμπλέκονται με τη σωματική άσκηση, αφού η διαρκής αναβάθμιση του γνωσιολογικού τους επιπέδου αποτελεί κυρίαρχη βάση με όλα τα αναγκαία εφόδια για να ξεχωρίζουν στην άσκηση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

 

 

 

Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο διαδικτυακό τόπο www.siga.gr (πεδίο Σεμινάρια –Εκδηλώσεις).

 

 

 

Σας περιμένουμε για ένα δημιουργικό τριήμερο!

 

 

 

Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή