· 

Δήλωση Συμπαράστασης για την εισαγγελική έρευνα που πραγματοποιείται σε αγρότες της περιοχής, λόγω των μπλόκων του 2019

savopoulos

Την συμπαράστασή του στους αγρότες, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διεξάγεται για όσους συμμετείχαν στο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας οδού κατά τη διάρκεια των μπλόκων του 2019, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος με την κάτωθι δήλωση:

 

Ότι χρειάζεστε για το γάμο! 10% έκπτωση για αγορές μέχρι 30/6 με τον κωδικό: its amazing

 

Ο συμβολικός αποκλεισμός της Εγνατίας οδού, στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού, για περίπου 40 λεπτά στις 9 Φεβρουαρίου του 2019, είχε ως στόχο την ενδεικτική συμπαράσταση προς τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδος που πραγματοποιούσε συνάντηση με το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά ήταν και μια έκφραση διαμαρτυρίας για τα χρόνια τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Σε καμία περίπτωση δεν  αποσκοπούσε  στην ταλαιπωρία μετακίνησης των πολιτών. Οι αγρότες, εξάλλου, σεβόμενοι τους συμπολίτες τους, επέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων σε όλα τα έκτακτα περιστατικά που προέκυψαν.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση! 10% έκπτωση για αγορές μέχρι 30/6 με τον κωδικό: its amazing

 

Οι αγώνες όλων των κοινωνικών τάξεων είναι σεβαστοί και οι αγρότες,  μέσα από τέτοιου είδους  κινητοποιήσεις,  έχουν τη δυνατότητα ανάδειξης και διεκδίκησης των προβλημάτων τους, αρκεί βέβαια να μη δημιουργούνται προβλήματα σε άλλους κλάδους, κάτι το οποίο δε συνέβη  με την παρούσα συμβολική πράξη».